آیـات قرآن کریم تنها مربوط به زمان نزول آنها نیست، بلکه الی ­یوم القیمه درس و پیام می­دهد و انسان تربیت می­کند. دشمن در هر زمان به هر صورتی که امکان داشته، با دین اسلام مبارزه کرده است، به طوری که گاهی با مبارزة مسلّحانه و گاهی با مبارزة فرهنگی و ... به مقابله با حقایق دین پرداخته و در هیچ زمان و هیچ شرایطی از مبارزه علیه اسلام و مسلین دست نکشیده است و حیلة دشمن و مبارزة حق و باطل پیوسته ادامه دارد، ولذا خدای سبحان پی ­در­پی و در آیات گوناگون، به بندگانش هشدار می­فرماید.

     همانطور که سابقاً نیز استفاده شد، امروزه دشمنی دشمنان اسلام از طریق برنـامه­ های فرهنگی و شبکه­ های رسانه ­ای و مـاهواره­ ای منـحرف و سایتهـای فـاسد اینتـرنتی و حتـی اسباب ­بازی­های کودکان، بر ما و فرزندان ما اِعمال می­شود. با وجود اینکه خداوند متعال آنچنان به محیط مقدس خانواده احترام قائل است که هر وسیله ­ای را که به قداست آن لطمه وارد کند، مطرود و مذموم شمرده است، لکن به وضوح مشاهده می­شود که چگونه کـانون مقدس خانواده­ ها، یک به یک بـا همین برنامه­ ها متلاشی می­شود و متزلزل می­گردد. البته چنین نیست که تمام برنامه ­ها و سایت­های رایانه­ ای، انحرافی باشند، بلکه این همه سایت های قرآنی و اخلاقیِ طراحی شده از طریق علما و دانشمندان دینی، بسیار پُرارج و قابل تقدیر و مفید برای تمام گروههای سنی هستند؛ اما متأسفانه درصدِ آن در برابر آنچه که در مسیر اغوای فرزندان و جوانان مسلمان و شیعه در این سایتها برنامه ­ریزی شده، خیلی پایین است.

     قابل توجه است که چطور شده که کشور ایران از طرف دشمنان این همه تحریم را متحمل شده است، ولی در مورد این برنامه­ ها و فیلم­ها و سایت­های انحرافی و پُرخطر نه تنها تحریم وجود ندارد، بلکه روز به روز ارزانتر و راحت­تر در اختیار جوانان و نوجوانان و کودکان قرار می­گیرد؟ همانطور که سابقاً استفاده شد، یکی از مسئولان حکومتی کشورهای بیگانه گفته است که: ما برای فضای مجازی در ایران، بودجة هنگفتی تعیین کرده­ ایم.

     پس عزیزان جوان و نوجوان: وقتی انسان دانست کـه این برنـامه ­ها از طرف دوست نیست، دیگر این­همه از آنها استقبال نمی­کند و استفاده از چنین برنامه ­هایی برای او، کلاس نمی­شود. این لقمه­ های آلوده و حرام را کسی جز دشمن برای ما نگرفته است. عمده تلاش حضرات انبیا و اوصیاء(عَلَيهمِ­ السَّلام)، در هر عصری که مبعوث شده­ اند، این بوده که دست بر روی درد جامعه بگذارند. به عنوان نمونه: وقتی حضرات هود و صالح(عَلَيهمِ ا­السَّلام) ارسال گشتند، مردم گرفتار کفر و شرک و الحاد و دنیاپرستی بودند. در زمان رسالت حضرت شعیب(عَلَيهِ­ السَّلام) مردم به فساد اقتصادی و در زمان حضرت لوط(عَلَيهِ­ السَّلام) مردم به فساد و بیماری اخلاقی مبتلا بودند و هرکدام از آن بزرگواران برای رفع مشکل زمان خود اقدام نمودند و برای اصلاح وضع موجود تلاش کردند. در زمان رسـالت حضرت موسی(عَلَيهِ ­السَّلام) سحر و جادوگری در اوج قرار داشت و به اين سبب، خداوند متعال حضرت موسی(عَلَيهِ­ السَّلام) را به معجزه­ای مسلّح فرمود که همه ساحران در برابر این معجزه، به سجده افتادند. در زمان حضرت عیسی(عَلَيهِ­ السَّلام) مردم در امر طبابت از هم پیشی می­گرفتند، ولذا خداوند متعال آن حضرت را به چنان قدرتی مجهّز فرمود که به اِذن ­الله بیماری برص یا پیسی و کوران­ مادرزاد را که طبيبان از درمان آنهـا عـاجز بودند، شفـا می ­بخشیدند و مردگـان را زنده می­کردند «اُبْرِئُ الْاَكْمَهَ وَ الْاَبْرَصَ وَ اُحْیِ الْمَوْتی‏ بِاِذْنِ الله‏»[1]. و بالأخره در زمان حضرت پیامبر اکرم(صَلَّی­ اللهُ­ عَلَيهِ­ وَ­آلِهِ) که شعر و شاعری در اوج قرار داشت، خداوند آن بزرگوار را با نعمت قرآنِ به آن فصاحت و بلاغت مجهّز فرمود. پس عمده تلاش حضرات انبیاء و اوصیاء(عَلَيهمِ­ السَّلام) در زمینة اصلاح گرفتاری امت بوده است و طبق بیان نورانی «اِنَّ الْعُلَماءَ وَرَثَةُ الْاَنْبِياء»[2]، عُلماء و معلّمان و مربّيان محترم در هر عصر و زمانی شايسته است که بيدار و هشيار بوده و متوجّه حملات و حيله­ های دشمن باشند.

 

1- مبارکه آل­عمران/49

2- همانا عالمان ورثة انبياء(عَلَيهمِ­ السَّلام) هستند (امالی صدوق، ص60).