بر این اساس که معلوم شد حضرات انبیا و اوصیا(عَلَيهِم السَّلام) فضل عظیم خداوند هستند، روشن میگردد که مقام و رتبة حضرت زهرا(سَلامُ اللهِ عَلَيها)، به چه عظمتی است که حلقة ارتباط میان نبوت و رسالت و امامت و ولایت هستند و یازده کوثر جوشان از وجود پربرکت و پرفیض این کوثر عظیم هستند و به این سبب خداوند متعال به هنگام تولّد آن بزرگوار به پیامبر گرامیش فرمود: «اِنّا اَعْطَيْناكَ الْكَوْثَرَ»[1] همانا ما به تو کوثر عطا کردیم. اگر این کوثر جوشان نبود، کوثر رسالت هم ابتر میماند، درحالیکه خداوند متعال با اعطای کوثر به پیامبرش میفرماید: «اِنَّ شانِئَكَ هُوَ الْاَبْتَر»[2] پیامبرم، همانا دشمن تو، او ابتر است. و این است معنای اُمّ ابیها که لقب حضرت فاطمة زهرا(سَلامُ اللهِ عَلَيها) میباشد. «اُمّ» یعنی ریشه، و با توجه به این که نسل حضرت پیامبر اکرم(صَلَّی اللهُ عَلَيهِ وَآلِهِ) گسترش یافته از وجود حضرت فاطمة زهرا(سَلامُ اللهِ عَلَيها) است، آن بزرگوار «اُمِّ اَبیها»[3] نامیده شدند.
پس بياييد کاری کنيم که با حضرت فاطمه زهرا(سَلامُ اللهِ عَلَيها) اين کوثر جوشان الهی ارتباط برقرار کنيم که ارتباط با آن بزرگوار، ارتباط با حضرات ائمّة اطهار(عَلَيهِم السَّلام)، و در رأس آنان، ارتباط با حضرت امام علی (عَلَيهِ السَّلام) است، ارتباط با آن حضرت، ارتباط با حضرت پيامبراکرم(صَلَّی اللهُ عَلَيهِ وَآلِهِ) و بالأخره ارتباط با خداوند است و تنها راه ارتباط و اتّصال به آن بزرگوار، اطاعت و تسليم و تبعيّت و اقتدا به ايشان و درواقع عمل به کوثر دين و قرآن میباشد. آری، دين و قرآن کوثر هستند و وجود مقدّس حضرت فاطمة زهرا(سَلامُ اللهِ عَلَيها) کوثر مجسّم هستند و انسان با عمل به کوثر دين و اطاعت از قرآن ناطق، باعث رضايت و خشنودی قلب مقدّس کوثر مجسّم، حضرت فاطمة زهرا(سَلامُ اللهِ عَلَيها) میشود که رضايت آن بزرگوار همان رضايت خداوند است «اِنَّ اللّهَ عَزَّ وَ جَلَّ يَغْضَبُ لِغَضَبِ فاطِمَةَ وَ يَرْضىٰ لِرِضاها»[4].
«بارالها! به روان مقدّس حضرت محمّد و آل محمّد(صَلَّی اللهُ عَلَيهِ وَآلِهِ) درود فرست و در امر ظهـور و فرج مولا و مقتدايمـان حضـرت وليّعصـر (عَجَّلَ الله تَعالي فَرَجَهُ الشَّريف) تعجيل بفرما. خداوندا! در روزی که هر امّتی را به نام امامش وارد صحنة محشر میکنند، «يَوْمَ نَدْعُوا كُلَّ اُناسٍ بِاِمامِهِمْ»[5]، ما را هم به نام نامی حضرت امام علی(عَلَيهِ السَّلام) و حضرت فاطمة زهرا(سَلامُ اللهِ عَلَيها) وارد صحنة محشر بفرما. پروردگارا! توفیق عمل به فرايض و واجبات و اجتناب از نواهی و محرّمات به همة ما کرامت بفرما و بر مراتب ايمان و تقوا و يقين ما بيفزای. بارالها! توفيق بهره مندی هرچه بالاتر از فضل خاص ذات اقدست که مخصوص اولياء و مقرّبان درگاهت است، به همة ما مرحمت بفرما. خداوندا! توفيق شکرگزاری حقيقی از نعمت نبوّت و امامت و ولايت به همة ما عنايت بفرما. به بیماران مؤمنین شفای عاجل عنایت بفرما. اموات محترم غريق رحمت بفرما. به مسلمانان ستمديده علي الخصوص مردم مظلوم فلسطين، عراق و سوريه نجات کرامت بفرما».
«بِالنَّبِيِّ مُحَمَّدٍ وَ عِتْرَتِهِ الطّاهِرينَ صَلَواتُکَ عَلَيهِ وَ عَلَيهِمْ اَجْمَعينَ»
1- مبارکه کوثر/1
2- مبارکه کوثر/3
3- مادر پدرش (زندگانی حضرت زهرا(سَلامُاللهِعَلَيها)، ترجمة روحانی، ص23).
1- همانا خداوند عزّ و جلّ غضبناک میشود به غضب فاطمه(سَلامُاللهِعَلَيها) و راضی میشود به رضايت او (بيان نورانی حضرت پيامبر اکرم(صَلَّیاللهُعَلَيهِوَآلِهِ)؛ بحارالانوار، ج43، ص220).
1- مبارکه اِسراء/71