ولادت باسعادت هفتمین امام و نهمین معصوم، حضرت امام موسی­ کاظم(عَلَيهِ ­السَّلام) که در هفتة جاری قرار داشت، به پیشگاه مقدّس فرزند بزرگوارشان حضرت ولیّ­ عصر(عجِّل ­اللهُ ­تعالی ­فَرَجَهُ­ الشَّريف) و تمام پیروان حقیقی و منتظران واقعی، علی­ الخصوص خواهران محترم تبریک و تهنیت عرض می­شود «خداوند به مقرّبین درگاهش همة ما را از شفاعت کبرای آن بزرگواران بهره­ مند بفرماید».

     با توجّه به اینکه پیام و کلام قرآن ناطق در کنار پیام­های قرآن کریم، زنده و جاویدان است، لذا تیمّناً و تبرّکاً چند بیان نورانی از امام موسی­ کاظم(عَلَيهِ­ السَّلام) استفاده می­کنیم. آن بزرگوار فرمودند: وقتی شما در محلّی حضور دارید که سه نفر هستید، دو نفرشان جدا از رفیق خود، درِگوشی صحبت نکنند، چراکه این امر باعث می­شود دیگری به غم و غصّه بیفتد «اِذا کانَ ثَلاثَهٌ فی بَیتٍ فَلا یَتَناجى‏ اِثنانِ دونَ صاحِبِهِما فَاِنَّ ذلِکَ مِمّایَغُمُّهُ»[1]. ملاحظه می­شود که دین اسلام چقدر زیباست و به تمام ابعاد روحی و جسمی انسان توجّه دارد.

     در بیان نورانی دیگری از امام موسی­ کاظم(عَلَيهِ­ السَّلام) آمده است: «اِیّاکَ اَنْ تَمنَعَ فی طاعَةِ اللهِ فَتُنفِقُ مِثلَیهِ فی مَعصِیَةِ اللهِ»[2] بر تو باد اینکه مبادا منع کنی (مالت را) در راه اطاعت خداوند سبحان، پس دو برابر آن را در گناه و معصیت خداوند خرج خواهی کرد. آری، کسی که در راه اطاعت خداوند سبحان خرج نکند و حقوق واجبة اموالش را نپردازد، آن را در راه معصیت یا بیماری و گرفتاری خرج می­کند و حقوق واجبه بر ذمّة او باقی می­ماند و گناه و کیفرِ دو برابر هزینه کردن در گناه نیز شامل حالش می­گردد.

 

1- الکافی، ج2، ص660

2-تحف العقول، ص408